Over ons
Toon Foto's

Info


Mensen mooi maken: ik heb altijd geweten dat ik dat wilde doen. Daarom ben ik een kappersopleiding begonnen toen ik zestien jaar oud was; een ingrijpende beroepskeuze toen, waar ik heb er nog geen moment spijt van heb gehad. Zowel tijdens mijn opleiding als nadien heb ik in verschillende salons gewerkt om ervaring op te doen; zo kon ik nieuwe technieken aanleren en mijn expertise uitbreiden.

Op mijn 20ste ben ik als bijberoep van start gegaan om zo een klantenbestand op te bouwen. Ik schoolde me bij in managementtechnieken zodat ik wist hoe het was om een salon te leiden.

En toen was het tijd voor de echte grote stap: ik zag in Alken een pand te huur staan... en voor ik het goed en wel besefte, was VANITY geboren. Op 19/11/2007 deed ik met veel werklust en enthousiasme mijn jeugddroom in vervulling gaan... .

Na iets meer dan zeven jaar zijn we naar de Kleinaartstraat 19 in Ulbeek verhuisd. Ondertussen heb ik ook het ideale evenwicht tussen mijn gezinsleven en carrière gevonden.

Mijn missie is nu een totaalplaatje aan te bieden zodat u slechts op 1 plaats moet zijn voor nagels, make up en kleuradvies. Daarom heb ik mij ook in die domeinen grondig bijgeschoold. Om de nieuwste trends te volgen, doe ik nog steeds enkele opleidingen per seizoen zodat ik jullie steeds met de beste zorgen kan verwennen.