Manicure
manicure 1
lakken
Toon Foto's

Manicure en lakken


Onze handen verraden vaak onze leeftijd. Onze handen zijn namelijk onze instrumenten: ze krijgen veel te verduren! Ze worden regelmatig gewassen en worden voortdurend blootgesteld aan zon, kou en wind. Daardoor drogen onze handen vaak uit.

Een goede manicure op zijn tijd is dus geen overbodige luxe als u uw handen goed wil verzorgen. Een manicure verzorgt, beschermt en hydrateert de huid van je handen waardoor die er jonger blijven uitzien. Bovendien geeft een manicure een zalig verfrissend en "rein" gevoel... Het lijkt wel alsof je handen tien jaar terug in de tijd geprojecteerd worden.

Bij VANITY zijn we onder meer gespecialiseerd in manicure. Die primaire verzorging is niet alleen een moment van ontspanning en rust; ze zorgt ook voor gezonde en gevoede handen. Tijdens de manicure krijgt u gratis advies over welke producten voor u aan te bevelen zijn en wat u kunt doen om uw huid soepel en verzorgd te houden. En bovenal is een manicure een zalig moment me-time waarvan we u optimaal proberen te laten genieten!
Toon Foto's

Gelish


GELISH is een vernieuwende en innovatieve gellak die gemakkelijk en snel aan te brengen is. Gelish is dus gewone nagellak, waarbij en GEEN valse nagels op de nagelplaat moeten gezet worden.

Het grootste voordeel van Gelish is dat het resultaat tot 21 dagen (en langer) behouden blijft. Het biedt de hardheid en de bescherming van gel maar oogt even dun als een klassieke nagellak. Het verbergt onvolmaaktheden en verstevigt natuurlijke nagel. Zo kunt u uw nagels gemakkelijker laten groeien.

Ook voor een vakantie, een drukke periode op het werk, een belangrijke gebeurtenis is Gelish een fantastische uitvinding: uw nagels zijn prachtig verzorgd, gelakt, puur natuur maar supersterk: u hoeft niet meer bezorgd te zijn dat u een stukje nagellak afstoot of dat er een nagel inscheurt. Uw nagels blijven er als nieuw uitzien, en dat voor meer dan drie weken!

Gelish overtreft alle prestaties van andere soak-off gels. De basisgel garandeert dat de nagels niet liften of pellen, terwijl de topgel zorgt voor een blijvende hoogglans. Gelish wordt laag per laag uitgehard onder een led-lamp.

Gelish is afweekbaar in vijftien minuten zonder beschadiging van de natuurlijke nagel (wat bij valse nagels helaas wel nog vaak het geval is).


gelish 1
gelish 2Nails tarieven


Manicure (handbadje, vijlen, verzorgen van de nagelriemen, velletjes verwijderen, nagelolie, polieren van de nagels) 17,50€

Lakken 6,00€

Gelish (nieuwe set) color 25,00€ / French 30,00€

Gelish (bijwerking) color 29,00€ / French 34,00€

Gelish op de tenen 30,00€

Verwijderen Gelish 12,50€