woman 1
woman 2
woman 3
woman 4
woman 5
woman 6
woman 7
color 1
color 2
color 3
color 4
Toon Foto's

Woman


Welk kapsel past bij mij? Op die vraag kun je verschillende soorten antwoorden bedenken. Het antwoord van VANITY is steevast: het kapsel waar jij jezelf goed bij voelt.

Alles begint bij VANITY met een goed gesprek: zo komen we al vlug tot het antwoord op de vraag waar jij je goed bij voelt. Maar we kijken ook naar wat je zoekt qua stijl, qua gemak en qua verzorging. Daarbij blijft het totaalbeeld van belang... een kapsel moet uitstralen wie jij echt bent. We staan klaar om je daarin te adviseren op basis van de nieuwste trends en technieken.

Heb je zelf al een concreet idee van het haaravontuur dat je wil beginnen? Dan mag je altijd per e-mail een aantal beelden bezorgen zodat we al wat kunnen brainstormen over het gemak en de draagbaarheid van dat kapsel. Alles staat of valt met een goed idee!
Toon Foto's

Man


Ook mannenkapsels evolueren in de tijd... tegenwoordig is alles mogelijk! VANITY heeft zich gespecialiseerd in trimmen: korte kapsels en baarden zijn namelijk ontzettend in de mode!

Maar ook voor mannenkapsels geldt: kies het kapsel dat uitstraalt wie je bent, waar je je goed bij voelt en waar je gemakkelijk je eigen stijl in vindt. VANITY adviseert graag op basis van de nieuwste modetrends, kaptechnieken met het oog op gebruiksgemak... want dat is voor veel mannen nog steeds hét argument om van kapsel te veranderen: het moet mooi zijn, maar niet tijdrovend.

We staan je graag bij om daarover advies te geven en de nodige tips and tricks aan te reiken om zelf met je kapsel aan de slag te gaan.

man 1
man 2
man 3
man 4
man 5hair trends 1
hair trends 2
Toon Foto's

Trends

IT'S ALL ABOUT LONG, LOOSE HAIR

Belangrijk voor de trends van nu is dat je haar er gezond en glanzend is én er best wat model in zit. Strakke lijnen en scherpe haarcoupes zijn er dit voorjaar niet bij, it's all natural baby! En it's all about long hair too! Zacht, golvend, vloeiend, .. dat is de mood en stijl. Lang en halflang haar draag je los met een natuurlijke slag. Lang haar met een midden- of zijscheiding én een natuurlijke golfbeweging is HOT. Je kan je look ook verrijken met een pony die liefst vol en lang is én ook een beetje slordig mag vallen. Zoals Alexa Chung.. she has got the looks!


MAY IT BE A BIT SHORTER?

Halflang tot lang haar is dan misschien wel een trend die niet weg te denken is dit jaar, bobs zijn ook onmisbaar dit seizoen en ook hier is het codewoord: casual! De just-out-of-bed look werkt ook voor de vrouwen, maar wat spray om je haar goed in vorm te krijgen mag steeds. Belangrijk hier is dat je je haar niet te rommelig maakt, dus besteed genoeg aandacht aan de producten die je gebruikt om je haar de juiste look te geven. Vergeet nooit dat het bij trends vooral heel belangrijk is om een kapsel te kiezen dat jij mooi vindt!Producten


KMSAFFINAGE

Intelligent Colour System


Permanente kleuring, kleur additieven & verhelderende kleuring met onbeperkte mogelijkheden en stralende, expressieve resultaten.
De geavanceerde doorbraak van Affinage's eigen ontwikkelde formule DATEM® PLUS transporteert de duurzame micro- kleurpigmenten tot diep in de cortex van het haar. Hierbij bekomt men verbazingwekkende kleuren, vlekkeloze 100% grijsdekking en een langere houdbaarheid.

De conditionerende crème met Shea Butter & Argan Olie voegt bescherming, souplesse en een ongelooflijke glans voor mooi en gezonder haar.
Bestaat in 108 natuur- en fantasietinten.

kids 1
kids 2
kids 3
kids 4
kids 5
Toon Foto's

Kids


Voor kinderen is het bezoekje aan de kapper vaak een hele belevenis. Bij VANITY zijn we ons daar zeker van bewust! De kappersbeurt moet een klein feest zijn zodat je kleine prins of prinses met een zalig, stralend gevoel onze deur buiten stapt.

De mogelijkheden bij kinderen zijn eindeloos: van puntjes bijknippen tot een feestelijk communiekapsel. Bij de keuze en het stijladvies luisteren we in de eerste plaats naar wat de dromen van de kleine bezoeker zelf zijn. Vervolgens bekijken we met mama of papa wat er met dat kapseltje zoal gebeuren gaat... een sportief kind is bijvoorbeeld wellicht het best gebaat bij een kapsel dat ook makkelijk te hanteren valt.

Droomt je kleine prinses van leuke strikjes of een feeërieke vlecht? Dat kan! Vraag het ons en onze kleinste klantjes worden op hun wenken bediend.

Komt je kleine spruit voor een verjaardagsfeestje of andere gelegenheid graag met een beperkte groep vriendjes op schoonheidsbehandeling?! Ook dat kan...! Maak een afspraak en we bespreken samen hoe we die kleine schatten kunnen verwennen.

Voor communieskapseltjes raden we aan tijdig een afspraak te maken. Een proefkapsel is dan natuurlijk altijd mogelijk!
Hair tarieven


Brushing kort 23,20€

Brushing half lang 25,10€

Brushing lang 27,90€

Masker 5,40€

Krullen met de tang 15,00€

Vlechten 15,00€

Snit dames 21,50€

Snit vlotte styling 37,80€

Baby (tot 2 jaar) 8,10€

Kinderen (kleuterklas) 14,20€

Kinderen (lager onderwijs) 17,20€

Supplement vlechen 8,70€

Student (jongen) 18,80€

Studente (meisje) + los drogen 29,70€

Studente (meisje) + brushing 35,50€

Herensnit 21,50€

Tondeuse 14,90€

Heren kleuring 21,20€

Uitgroei bijkleuren 35,20€

Supplement kleur 6,10€ / dosis

Flash (enkele lokken in de scheiding) 16,90€

Mechen plankje (half hoofd) 31,40€

Mechen plankje (volledig hoofd) 45,10€

Mechen plankje (meerdere kleuren) 53,20€

Mechen zilverpapier (half hoofd) 39,80€

Mechen zilverpapier (volledig hoofd) 50,10€

Mechen zilverpapier (meerdere kleuren) 55,10€

Coulage (om de lokken te egaliseren) 17,10€

Permanent / ontkrulling (half hoofd) 44,70€

Permanent / ontkrulling (volledig hoofd) 58,20€

Beach waves vanaf 54,300€

Wortel steun 13,20€

Keratine smoothing Prijs op aanvraag

Opsteken 24,70

Bijbrushen en opsteken 33,30€

Extentions Prijs op aanvraag

Epileren wenkbrauwen en/of bovenlip 8,00€/zone

Kleuren werkbrauwen / wimpers 6,60€/zone