bruid 1
bruid 2
Toon Foto's

Bridal


Veel trouwalbums verraden het tegenwoordig: de échte dag begint 's ochtends vroeg in een kappersstoel...

Als u ervoor kiest om u te laten begeleiden door VANITY, dan kunnen wij u voor de grote dag een totaalpakket aanbieden: kapsel, make-up, nagels,... voor uzelf en de suite. Onze filosofie geldt ook hier: we geven graag advies, maar de klant weet het best waar zij zich goed mee voelt. Stuur dus gerust een paar beelden door van wat u voor ogen hebt en wij helpen u die droom te realiseren.

Wat het kapsel en de make-up betreft, zijn proefafspraken altijd mooi meegenomen. Zo ervaart u de tijdsduur zodat u tijdens een strak geplande huwelijksdag weet wat u te wachten staat. U ondervindt de draagbaarheid van het kapsel en de make-up en we leren u hoe u zelf kunt zorgen dat alles goed blijft zitten - en dat u blijft stralen. Met een lekkere kop koffie willen we samen graag de mooiste dag van uw leven op de meest ontspannende manier inzetten!

Toon Foto's

bruidsmake-up

Op je huwelijksdag moet alles perfect zijn: tot in de puntjes, net zoals je het je altijd hebt voorgesteld. Wij willen ervoor helpen zorgen dat je een prachtig bruidje wordt, eentje waarvan de gasten zeggen "dat je helemaal jezelf bent" qua look, qua stijl, qua uitstraling.

Een droomkleed en bruidskapsel zijn essentieel, maar dankzij een professionele make-up zie je er de hele dag nog stralender uit. Opnieuw heb jij daarin het laatste woord: bruidsmake-ups verschillen van persoon tot persoon... van een zachte, natuurlijke look tot een stijlvolle, feestelijke smokey eyes. Alles kan en alles mag! Wij zorgen ervoor dat je keuze in de lijn ligt van de prachtige outfit die je voor de grote dag gekozen hebt.

Dat zijn de basics van ons beroep. Dat is wat we doen, elke dag opnieuw.

Wij helpen ervoor zorgen dat je je schitterend voelt als je "ja" mag zeggen... dat je straalt in elke porie!

bruid 4
bruid mu 1Tarieven

Bruidskapsel (incl. 1 proef) 98,70€

Bruidsmake-up (incl. 1 proef) 91,30€