dag make-up 1
dag make-up 2
dag make-up 3
dag make-up 4
avond make-up 1
avond make-up 2
avond mkae-up 3
avond mu 4
Toon Foto's

Maquillages


Zie je er graag op je best uit, voor een speciale gelegenheid of voor een doordeweekse dag? Dan geeft VANITY jou graag de perfecte look die je altijd wou.

Een professionele visagiste tovert met schaduw, kleur en kwasten... we meten je de look aan die bij jou past, waarmee jij je goed voelt! En we tonen je technieken om je make-up goed aan te brengen. Je krijgt ook handige tips en suggesties hoe je je make-up bijwerkt.


DAG MAKE-UP: je wordt omgetoverd tot een mooiere versie van jezelf: egale huid, frisse teint, open blik en een algemene gezonde uitstraling. Tijdens deze make-over worden je troeven in de kijker gezet en de minpuntjes worden vakkundig gecamoufleerd.

AVOND MAKE-UP: hierbij mag de make-up iets meer naar voor komen. Door het indirecte licht kunnen we meer accenten leggen dan overdag: lange wimpers, volle lippen, glanzende texturen, eyeliner, uitgesproken jukbeenderen… In samenspraak bepalen we je feestmaquillage! Laat je in alle rust en luxe opmaken voor een speciale gelegenheid.
Toon Foto's

Gepersonaliseerde make-up


Heb je altijd al exact willen weten hoe je make-up aanbrengt om er op je best uit te zien? Heb je thuis een kast vol make up, maar weet je nog steeds niet of die producten wel bij jou passen of hoe je ze moet aanbrengen?

Boek dan een afspraak bij ons voor een privé-les van anderhalf of drie uur, face chart inclusief. Onze artiest knipt de privé-les volledig op jouw maat.

Welke look wil je bereiken? Dat is het uitgangspunt. De focus ligt daarbij zowel op de basistechnieken als op de details en uitleg.

Wij werken op de ene helft van je gezicht. Jij herhaalt elke stap op de andere helft. Op het einde heb je een volledige look: deels door ons, deels door jou aangebracht. Als afronding vullen we je face chart in, met daarop ook alle gebruikte producten en technieken in de les.

Mooi meegenomen... je kan een gedeelte van het bedrag van de privé-les gebruiken om jouw favoriete producten aan te kopen!


Gepersonaliseerde make-upbruid mu 1
bruid mu 2
bruid mu 3
Toon Foto's

Bruids make-up


Op je huwelijksdag moet alles perfect zijn: tot in de puntjes, net zoals je het je altijd hebt voorgesteld. Wij willen ervoor helpen zorgen dat je een prachtig bruidje wordt, eentje waarvan de gasten zeggen "dat je helemaal jezelf bent" qua look, qua stijl, qua uitstraling.

Een droomkleed en bruidskapsel zijn essentieel, maar dankzij een professionele make-up zie je er de hele dag nog stralender uit. Opnieuw heb jij daarin het laatste woord: bruidsmake-ups verschillen van persoon tot persoon... van een zachte, natuurlijke look tot een stijlvolle, feestelijke smokey eyes. Alles kan en alles mag! Wij zorgen ervoor dat je keuze in de lijn ligt van de prachtige outfit die je voor de grote dag gekozen hebt.

Dat zijn de basics van ons beroep. Dat is wat we doen, elke dag opnieuw.

Wij helpen ervoor zorgen dat je je schitterend voelt als je "ja" mag zeggen... dat je straalt in elke porie!

Toon Foto's

Producten


Er zijn duizenden cosmetische producten op de markt, maar lang niet alle producten zijn even goed. Een geslaagde make-up hangt af van de keuze van je make-up producten. Er is maar één codewoord: kies voor KWALITEIT. Met kwaliteit bedoelen we onder andere pigment, schakering en verzorging.

Voor VANITY hebben we die kwaliteit gevonden bij Make-Up Designory: super gepigmenteerd, eerlijk prijs-kwaliteit en uitermate geschikt voor mensen met een zeer gevoelige of allergische huid.

De productlijn van MUD is gecreëerd met het inzicht en expertise van professionele make-up artiesten. Joúw garantie dat deproducten doen wat ze moeten doen. Een

prachtige inverstering voor je persoonlijke parfumerie! We staan je graag bij met advies en kleurenanalyse.

MUD

Mud face
Mud cheeks
Mud lips
Mud eyes
Mud tools
mudTarieven


Dag make-up 35,00€

Avond make-up 45,00€

Extra wimperstukjes 7,50€

Extra valse wimpers 13,00€

Bruidsmake-up (inclusief 1 proef) 100,00€

Gepersonaliseerde make-up 1u30 100,00€ (incl voor 50,00 producten naar uw keuze)

Gepersonaliseerde make-up 3u00 200,00€ (incl voor 100,00€ producten naar uw keuze)


Voor verplaatsing rekenen wij een supplement aan van 20,00€ + 0.40ct/km